Pagini

9 ianuarie 2011

De ce luptăm!

După 200 de ani de deportari şi de jertve pe teritotiul Basarabiei au mai ramas oameni care luptă pentru adevăratele valori naţionale pentru adevar şi ideal istoric. Clasa politică din R. Moldova nu mai are nevoie de cei care luptă pentru "Unire" şi ideal, ei au nevoie de cei care se supun ideilor meschine a partidului de guvernare  acest lucru sa demonstrat după alegerile din 28 noiembrie cînd lumea timp de o lună după alegeri nu ştia cine îi va guverna şi pentru ce ei au mers la vot.
 Suntem puţini care luptă nu pentru bani si putere, ci pentru idealurile general umane pentru acare a luptat Eminescu luceafărul literaturii române, Vasile Alecsandri care a scris "Hora Unirii" la 1856, şi multi alţii care întadevar au devenit niste simboluri a culturii Românesti si lucrările lor au capătat o valoare culturală imensă atît în cultura română cît şi in cea universală. Noi suntem cei care au în piept făclia redeşteptării naţionale şi suntem urmaşii celor care au învins duşmanul la Rovine, Vaslui si Călugăreni gloria noastră naţională o putem construi doar noi, cei care luptam pentru unire.

Vlad Ţurcanu

3 comentarii:

  1. Vlad salut!

    Am o propunere pe care aș dori s-o discut cu tine în privat. Dacă ești de acord să vorbim, găsește-mă în Skype, și discutăm. Caută <>.

    Numai bine!
    Să fim frați, să fim buni Români!

    RăspundețiȘtergere
  2. nicholas_ghetsiu. Așa mă găsești în Skype.

    RăspundețiȘtergere