Pagini

8 ianuarie 2011

Valori naţionale.

Persoanele care luptă pentru valorile naţionale şi adevărul istoric sunt acuzate de xenofobie şi naţionalism. Acest lucru se datorează politicii promovate de presa comunistă în ultimii 10 ani de activitate. Populaţia care a fost înrobită şi indobitocită de sistemul comunist din deceniile trecute este usor manipulată de escrocii politici din PCRM care caută manipularea pe baza dezbinarii sociale . Maşina de spălare a creerului a regimului sovietic a transformat populaţia baştinaşă în mancurţi fară limbă, neam, şi tară.
Împotriva adevărului şi a valorilor noastre naţionale, care au suferit enorm în timpul regimului sovietic, se duce un război cumplit de nimicire. Mîndria noastră naţionala este ştirbită de actorii politici care caută manipularea noastră pe baza unor idei utopice fară de valoare care ne vor scufunda tot mai mult în mocirla unui neadevăr istorico-social.
În prezent în R. Moldova nu există o miscare intensă şi răsunătoare care luptă pentru adevaratele valori naţionale care au fost cultivate de Eminescu, Creangă si Vieru. Suntem doar praf aruncat in ochii presei şi a unor actori politici care ne urasc. Este necesara o puternică miscare de rezistenta care se va putea opune neadevarului şi va putea influenţa societatea. Uneori e necesar să calcăm pe propriile principii pentru binele ţării şi a neamului . Toate grupurile care lupta pentru adevărul nostru istoric uninduse şi creînd o mişcare de avangardă românească vor putea arătă influenţa societatea din R. Moldova.
"Este absurd să luptăm pentru "unire" pe cînd nu o putem face între noi."
Vlad Ţurcanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu