Pagini

8 august 2012

Cum putem deveni lideri ai timpului prezent.

Chiar dacă este în rusă mesajul e foarte puternic.
  Cum ne putem afirma în societate și cum putem deveni lideri ai timpului prezent. 
 Să devii cineva este foarte greu și doar prin perfecționare putem atașa societatea de nucleul nostru ideologic.
 Noi mereu trebuie să ne  îmbănătățim calitativ, doar atunci nu vom deveni plictisitor și aturajul nostru va vedea în noi o personalitate puternică și interesantă.
  La fel ca și într-o relație dacă persoana iubită nu se schibă cu timpul, și mereu este aceiași, ia nu mai este interesantă și orce întîlnire cu ia este plictisitoate, și pentru un viitor mai prosper nu merită să o mai avem alături. Nu?
  Chiar dacă idealurile și crezul nostru nu convine societății puterea personalității noastre o poate conformama! O lege a existenței umane. Instinctul gloatei de a se alipi celui mai puternic există în inconștient mereu.

Cum putem deveni cineva!
 #Primul și cel mai important lucru ar fi, încrederea totală în forțele și idealurile proprii, ele sunt temelia personalității noastre, și dacă se clatină temelia riscăm să nu avem izbîndă în ceia ce facem. Trebuie să avem o baza spirituală bine cristalizată.
  #Să luptăm pentru a fi cei mai buni în ceea ce facem, nu are importanță ,”coacem pîine” sau ”scrim romane”, e important ca lumea să vadă în noi un prototip a idealului uman din domeniul respectiv.
  #Să fim în pas cu lumea și să putem ține piept necesităților timpului preznet (mașină, ceas, varinte ... : D )
   #Important e mereu să ne ținem poziția, niciodată să nu pierdem imaginea noastră, și întotdeauna să fim mai presus ca alții, doar atunci voi fi cineva.
 
 Fraților viitorul îl construim noi, nu rămîneți în umbra trecutului, ridicați-vă pe postamente pentru a trăi, și ajungînd la 80 de ani să spuneți liber și cu bucurie ”Eu am trăit”.

2 comentarii:

  1. Anonim02:29:00

    Sterge al 3#-lea nu-i neaparat sa fii in pas cu lumea ca sa poti sa fii shi in centrul atentiei// cite-odata e bine sa ai shi ceva de la nastere glas specific infatisarea pote rezolva totul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca ceea ce spui tu e adevarat. Niciodată nu trebuie să-ți fie rusine de înfățișarea ta!

      Ștergere