Pagini

2 februarie 2013

Prima zi a lui Christian Graugart(black belt) în Chișinău

 Astazi  am cunoscut prima persoana care a deține centura neagră(black bealt) în artă marțială care îmi este foarte aproape acum 2 luni, Christian Graugart de la CSA.dk din Copenhaga care a venit  la Chișinau în cadrul Brazilian Jiu Jitsu Globetrotters și a făcut astazi primul schimb de experiență cu băieții de la BJJ Atlelic Chișinău . Pe lîngă faptul că a Graugart adus noi tehnici de Jiu Jitsu Brazilian în R. Moldova, el promovează o nouă metodă de rulare a antrenamentelor cu mult mai simplă și mai eficientă.
 Pe 2 și 3 februarie Graugart  va duce un seminar în care ne va arătă noi tehnici de Jiu Jitsu Brazilian și pur si simplu va face schim de experiență de viață cu iubitorii de arte marțiale din Republica Moldova. Sper să învăț ceva nou de la Graugart care pe lingă Jiu Jitsu a cunoscut foarte bine lumea călătorind în diferite colțuri a Pământului.
 Toți cei care au dorință de a schimba ceva în viață propun să vină la acest seminar unde vor vedea ce prezintă Jiu Jitsu Brazilian și ce varietate de tehnici și practici are acest sport minunat.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu