Pagini

27 iulie 2013

Papioane de la Ion sau- despre proiectul "Ion Ivanes Bow Tie".

   Chiar dacă papionul în trecut a fost un atribut al aristocraţiei, în prezent acesta a devenit un acesoriu ce în fiecare zi îşi măreşte popularitatea  în rindul tinerei generaţii. 
Un model de papion realizat de "Ion Ivanes Bow Tie"


Istoria 
 Papionul a apărut pentru prima oară în rindul mercenarilor croaţi în impul războaielor prusace din sec. XVII, mercenarii foloseau o eşarfă pentru a sigila gulerele de la cămăşile lor. Acest accesoriu a fost preluat de clasele superioare din Franţa cu numele de "papion" devenind lider de modă şi a înflorit cu succes în secolele XVIII-XIX.

   Tendinţele modei actuale readuc papionul în lumină după mai bine de un secol de umbră.  Cu Ion încercăm să punem pe picioare un proiect cu numele "Ion Ivanes Bow Tie" , avem ca scop realizarea pe piaţa din Moldova a unei varietăţi lagi de papioane de o calitate înaltă, şi la un preţ accesibil. Fiecare papion e confecţionat manual şi are un design de calitate.
  Papioanele realizate de "Ion Ivanes Bow Tie" vin să readucă acest accesoriu în viaţă de zi cu zi transvormîndu-l într-un element de bază a unei persoane ce vrea sa fie în pas cu necesităţile timpului.
  Nu ştiu cît de receptivă va fi societatea la oferta noastră, noi o să încercăm să readucem papionul pe poziţia sa bine mertitată şi să facem viaţa voastră mai frumoasă . Aşteptăm să fiţi receptivi...şi revenim cu detalii şi modele noi.
Încă un model foarte elegant...

Aici este pagina noastră de Facebook unde găsiţi mai multe informaţii:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu